Friday, March 4, 2011

Herbalife kota bharu/kelantan beli online di sini 60-19-859 0888 ~bank into Cimb Bank:7000 305 718 FOO HOOY CHEW .30days money back guarantee!! 60-12-347 0888 & 60-19-859 0888
Siapa kah kami?

Bagaimana ia bermula
Ia bermula dengan tragik. Ibu kepada Mark Hughes, pengasas Herbalife, menjadi ketagihan kepada pil diet yang dibenarkan dan meninggal dunia akibat pengambilan berlebihan. Sungguhpun Mark hanya berumur 18 tahun, beliau bertekad mencari jalan untuk membantu kesihatan pengguna melalui pemakanan yang baik serta mencipta program pengurangan berat badan yang selamat dan berkesan. Setelah beberapa lama melalui proses pengkajian dan pembangunan, Mark melancarkan Herbalife untuk memenuhi misi menjadikan peningkatan kesihatan dan kesejahteraan badan dapat dinikmati oleh semua orang di dunia ini.
Direka secara saintifik khusus untuk kejayaan anda
Produk Herbalife yang inovatif dihasilkan oleh para saintis, doktor dan pakar pemakanan dengan mengambilkira kesihatan dan kesejahteraan pengguna. Walaupun produk Herbalife berformulakan semulajadi untuk kesejahteraan seumur hidup dan mudah diperolehi, namun janji untuk peluang perniagaan pastinya memberikan ganjaran kewangan yang menguntungkan.
Pakar yang boleh anda Percaya
Lembaga Penasihat Saintifik Herbalife, Kumpulan Perhubungan Perubatan dan Lembaga Penasihat Perubatan adalah tenaga utama di belakang kejayaan industri Herbalife. Kumpulan pakar saintifik inilah yang mengarah pembangunan produk Herbalife menerusi kajian dan pengujian produk, agar kualiti Herbalife mampu mencapai standad yang ditentukan oleh industri pada masa kini.
Ahli Persatuan Penjualan Langsung
Sebagai ahli persatuan penjualan langsung, Herbalife berjanji untuk menyokong kod Etika Penjualan Langsung, asas utama komitmen Persatuan dalam mempraktikkan tahap etika yang tinggi dalam perniagaan dan perkhidmatan pengguna.
Sokongan yang boleh anda harapkan
Dengan kumpulan yang melebihi satu juta pengedar bebas menjual produk Herbalife di 87 buah negara di seluruh dunia ( dan jualan retail sebanyak $5.2 billion), anda boleh pastikan yang anda mempunyai sokongan untuk berjaya.
Herbalife adalah pemimpin dalam membangunkan produk pengurusan berat badan terkini, pemakanan dan juga penjagaan personal. Teknologi terkini digunakan dalam mencipta formula untuk setiap keperluan - sama ada berkaitan dengan jantina, umur, atau badan badan yang khusus, Produk-produk ini diasaskan dari kemajuan sains makanan, suplimentasi mikronutrien dan sains herbal. Ia dihasilkan untuk meningkatkan kualiti hidup anda dan penyediaan kepada kesihatan masa hadapan.
Dengan menyatukan kebaikan semulajadi dan sains terkini, Herbalife adalah yang paling termaju dalam memaksimumkan kesihatan diri.
Sila hubungi kami untuk
mendapatkan produk-produk herbalife
60-19-859 0888/James Foo #1~Top Recruiter Herbalife Malaysia 2008
sila lawat laman web kami di
http://www.livewellmalaysia.com   or call: 60-12-811 9908. whatapp: 60-12-6820 886. or e-mail: enq_livewell@yahoo.com. call Samsiah binti shabut, Sanah, Sarawak& Brunei,phd/Herbalife #5~Top Recruiter malaysia 2012.

3 comments:

 1. Berapakah harga Herbalife...
  Apakah kebaikan...
  Nak beli online macam mana...

  ReplyDelete
  Replies
  1. hi, buy herbalife online, must join member http://myherbalife.com sponser i/d #: MY 143660, sponser name: SHA, without buying IBP:NO. ( must up-load both side i/c. & payment must using credit card or debite card. than take 10 mins to complete the membership. than order online Herbalife products. http://myherbalife.com .more detail call:60-12- 811 6880 Samsiah

   Delete